Inrichting

De villa’s bestaan elk uit twee gedeelten. In het souterrain is een complete woning (woongedeelte met open haard, open keuken, slaapkamer, douche en WC) voor twee personen, terwijl er nog twee kinderen op de uittrekbank kunnen slapen. De voorliggende tuin is uitstekend geschikt om te zonnebaden.

De bovenste twee verdiepingen zijn ingericht als woonhuis voor acht personen, terwijl er nog drie kinderen op de uittrekbanken kunnen slapen. Op de begane grond zijn vier 2-persoons slaapkamers en 2 douches met WC. De bovenverdieping bestaat uit open keuken, eethoek, open-haard met zithoek en woonkamer. Ook is er boven een royale douche met WC. Het dakterras biedt een schitterend panorama over de Zwarte Zee.

De inrichting is luxueus. Zo zijn de villa’s voorzien van airco’s, afwasmachines in de bovenverdieping, centrale wasmachines en volledig met smaak als woning ingericht. In één souterrain wonen Miglena en Georgi, die de villa’s beheren. Beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak zijn in de prijs begrepen. Energieverbruik moet worden betaald. Desgewenst kan een auto worden gehuurd.