De Villa’s

De villa’s zijn gelegen in de omgeving van Varna in de richting van Goldens Sands. Het buurtschap Alen Mak is centraal gelegen en biedt een schitterend uitzicht over de Zwarte Zee. Zowel op het dakterras als in de tuin is het genieten van de aangename rust die het geheel uitstraalt. Als u er liever op uitgaat, komt u ook volledig aan uw trekken. De vakantieresorts Golden Sands, St. Konstantin, en Sea Garden bieden voldoende vermaak en vertier. Ook de rustieke plaatsjes Albena en Balchik geven de vakantieganger een aangenaam gevoel. En uiteraard kunt u niet voorbij aan een paar bezoekjes aan Varna met zijn mooie centrum en een tocht door enkele dorpen in het binnenland.

De tuin van ruim 800 m2 is geheel omheind (kleine kinderen) en vrij gelegen met weids uitzicht op de Zwarte Zee. Strandvermaak voor u en uw kinderen is bij de villa’s ook mogelijk. Het is slechts 400 meter lopen naar het strand. Daar kunt u trouwens ook komen met de kabelbaan.

Bulgarije is het vakantieland bij uitstek. Enige voorbereiding is wel gewenst. Lees daarom onze algemene informatie over Bulgarije.